• Disponibili in Bihor – Oradea, Alesd, Salonta, Marghita

  Petreceri Copii, Petreceri Botezuri, Ursitoare, Animatori petreceri copii, Mascote petreceri copii, Distractie copii, Party, Petreceri zi de nastere copii, Costume pentru petrecere copii, Costume pentru inchiriat ... etc.

  Telefon: 0743 139 079 Email: haiAtladistractie.ro

 • Pachete si Preturi

  pachete

  starPachetul : 1 animator
  Timp: 2 ore – 200 lei  sau 3 ore – 250 lei

  Acesta cuprinde un animator costumat, pictarea pe fata a copiilor cu produse profesionale antialergice, modelaj de baloane, statie de karaoke, muzica pentru copii, realizarea unor dansuri sincron, jocuri si concursuri realizate cu materialele noastre, diferite abtibilduri cu personajele preferate oferite ca intariri sau recompense.

  starPachetul: 2 animatori
  Timp: 2 ore – 350 lei sau 3 ore – 450 lei

  Acesta cuprinde doi animatori costumati, pictarea pe fata a copiilor cu produse profesionale antialergice, modelaj de baloane, statie de karaoke, muzica pentru copii, realizarea unor coregrafii sincron, jocuri si concursuri realizate cu materialele noastre, diferite abtibilduri cu personajele preferate oferite ca intariri sau recompense.

  starPachetul: 3 animatori
  Timp: 2 ore – 450 lei sau 3 ore – 550 lei

  Acesta cuprinde trei animatori costumati, pictarea pe fata a copiilor cu produse profesionale antialergice, modelaj de baloane, statie de karaoke, muzica pentru copii, realizarea unor coregrafii sincron, jocuri si concursuri realizate cu materialele noastre, diferite abtibilduri cu personajele preferate oferite ca intariri sau recompense.

  starPachetul: 3 ursitoare – 450 lei
  Timp: 2 ore

  Acesta include momentul artistic oferit de cele trei ursitoare, pictarea pe fata a copiilor, realizarea unor jocuri si activitati distractive, modelaj de baloane.

  starPachetul: 4 ursitoare din folclor – 550 lei

  Timp: 2 ore

  Acesta include momentul artistic oferit de cele patru ursitoare din folclor, pictarea pe fata a copiilor, realizarea unor jocuri si activitati distractive, modelaj de baloane.

  starPachetul: Moment artistic cu ursitoare – 300/350 lei

  Acesta cuprinde numai momentul artistic al celor 3 ursitoare sau al celor 4 ursitoare din folclor.

  starPachetul:  1 Mascota la alegere – 100 lei/ora

  Mascota danseaza si face poze cu copiii. Disponibile: Mickey, Minnie, Olaf – omul de zapada.

  Cu exceptia zonei Alesd, vom percepe o taxa de transport.

   

   

  inplus

   

  OFERTE EXTRA
  Ce oferim in plus?

  Pentru copiii mai mari venim cu o noutate: tatuajele glitter pe corp (mana, umar, picior). Acestea se fac aplicand un lipici pentru corp cu ajutorul unui sablon (in forma de floare, steluta, inimioara, etc.) si apoi un strat de sclipici. Acestea sunt in trend si adorate de fete. Tatuajele vor rezista doua-trei zile. Pentru tatuaje se va plati extra pe numar de tatuaje efectuate (3 lei/tatuaj) sau pot fi o alternativa pentru pictura pe fata si/sau modelajul de baloane.

  Pentru baieti oferim tatuajele autoadezive. Acestea constau in modele variate, de exemplu spiderman, masini, alte personaje preferate de baieti.

  Costume de inchiriat pentru sarbatorit si invitatii sai150 lei =10 costume. Pretul difera in functie de numarul de costume inchiriate.

  In functie de zona in care trebuie sa ne deplasam vom lua taxa de transport! Aceasta este exclusa in zona Alesd!

   

   

   

   

  pachetesipreturi